Processed with VSCO with nc preset

(CALL FOR INFORMANTS – ONLY IN FINNISH)

Hei!

Olemme tutkijoita tanskalaisesta Aalborgin yliopistosta. Tutkimme älyvaatteita ja niiden vaikutusta ihmisten arkielämään. Älyvaatteella tarkoitamme vaatteita tai asusteita, kuten älykellot ja fitness-trackerit, jotka yhdistävät muotoilua ja teknologiaa.

Tällä hetkellä meitä kiinnostavat 50+ ikäryhmään kuuluvat käyttäjät. Jos olet 50+ ja käytät esimerkiksi urheilukelloa tai olet jonkun muun älyvaatteen omistaja, niin kuulut meidän kohderyhmäämme.

Olisi hienoa, jos sinä voisit kertoa meille omasta kokemuksestasi älyvaatteen käyttäjänä, jotta voisimme tutkimuksemme kautta auttaa suunnittelijoita ja tuotteiden valmistajia ymmärtämään paremmin, mitä heidän tuotteistaan puuttuu ja missä on kehittämisen varaa.

Mikäli sinulla on sukulainen tai ystävä, joka sopii yllä mainittuun kuvaukseen ja hän on yli 50-vuotias, olisitko hyvä ja kertoisit myös hänelle tutkimuksestamme.

Haastattelu on mahdollista tehdä Helsingissä tai Skypen tai muun vastaavaan sovelluksen avulla. Tavallisesti haastattelut kestävät noin 35 min.

Jos haluat osallistua tutkimukseemme tai sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia Daria Morozovalle osoitteeseen: morozova@cgs.aau.dk

Kiitos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s